Ontdekken, openen en ontspannen

Tijdens de lockdown kunnen de muren op je af komen. Gezinnen zijn, meer dan ooit, op elkaar aangewezen. Soms voel dat misschien wel als tot elkaar veroordeeld. Ook zonder een lockdown komt het voor dat het even niet zo soepel loopt binnen gezinnen. Vaak helpt het dan om even uit de routine te gaan. Maar wat als daar geen mogelijkheid voor is, bijvoorbeeld geen geld voor een vakantie (of het kan niet door zoiets als Corona)? Of de energie ontbreekt om zelf een activiteit te bedenken?

Speciaal voor deze situatie biedt ik mijn praktijkruimte aan voor een kleine “break”, speciaal voor gezinnen (dus ook Corona-proof). Op verzoek kunnen jullie als gezin, of misschien een paar mensen uit je gezin, bij mij specifieke spellen komen spelen. Het gaat hier om spellen die prikkelen en tot denken en voelen aanzetten! Vandaar de naam ontdekken, openen en ontspannen. Je komt (nieuwe) eigenschappen van jezelf of je gezin ontdekken. Je leert jezelf te openen voor de ander en we proberen het een ontspannen moment te maken doordat er een begeleider bijzit als “onafhankelijk jurylid”.

Hieronder vind je een overzicht van de spellen die gebruikt kunnen worden, met daarbij een korte toelichting waar ze het best voor ingezet kunnen worden.

Aanmelden
Wil je even het huis uit? En echt even tijd hebben voor elkaar? Meer begrip voor elkaar ontwikkelen? Kom dan één van de bovenstaande spellen eens spelen! Deze speciale activiteit vindt plaats op zaterdag- of zondagmiddag en kost € 10,-. Hiervoor krijg je een stukje begeleiding bij het spel en koffie/thee of warme chocolademelk met wat lekkers!

Aanmelden kan door het sturen van een mailtje naar info@cpontdek.nl o.v.v. welk spel je wilt spelen. Natuurlijk kunnen daar ook alle vragen heen!

WhatsApp chat