Geluksspel

Het Geluksspel, onderdeel van de methode De Gelukskoffer, is een gezellig spel waarbij aandacht wordt geschonken aan de 7 lessen van geluk. Het helpt bij het richten op positieve dingen en jouw bewust maken van het moois dat je in je omgeving hebt.

Het spel is eenvoudig van opzet en kan dus zowel door jong en oud worden gespeeld! Zeker ook leuk om dus samen met je kind te spelen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is open durven te zijn naar elkaar toe.

Speciaal in deze pittige “Corona-tijd” bied ik 5 gratis spelsessies aan! Gewoon omdat ik iedereen wat meer vrolijkheid gun. Dus wil jij met mij dit spel spelen? Of misschien samen met een goede vriend of vriendin? Of met je kind? Jullie zijn van harte welkom om dit spel te komen uitproberen!

Aanmelden kan via info@cpontdek.nl. Zet daarin of je het spel alleen met mij wilt spelen of samen met iemand naar keuze (daarbij ben ik begeleider).

Tijdens het spel ga je aan de slag met de volgende thema’s:
– Wat is geluk
– Positief denken
– Dankbaarheid
– Talenten
– Zelfvertrouwen
– Toekomstdromen
– Geluk doorgeven
En het leren geven en ontvangen van een complimentje of bedankje kan ook geoefend worden!

In verband met de huidige maatregelen kan ik niet meer dan 2 volwassenen tegelijk in de praktijk ontvangen. Voor kinderen onder de 12 geldt deze regeling uiteraard niet.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact op via info@cpontdek.nl of 0648404715.

WhatsApp chat