Ontdekmiddag

Is jouw kind een echte speurneus? Nieuwsgierig? Maar soms ook onzeker? Laat het anderen over zijn grenzen gaan? Dan is de Ontdekmiddag echt een leuke activiteit! Op een speelse en gezellige manier laat ik de deelnemende kinderen ontdekken hoe sterk ze zijn en kunnen zijn. En dan heb ik het over denkkracht, lichamelijke kracht en gevoelskracht. Wat gebeurt er toch allemaal als je die aanzet?

If nothing ever changed
there’d be no butterflies
Walt Disney

Tja dan gaat er iets van binnen veranderen. Je kind ervaart dat het zelf mogelijkheden heeft om sterk te staan en leert grenzen aan te geven. Het leert dat het oké is om je boos, verdrietig of bang te voelen én wat je kunt doen als het te veel wordt.

Via spel en creativiteit leren de kinderen in deze middag in een notendop een paar oefeningen en technieken om zelf mee aan de slag te gaan. En om het thuis ook te kunnen doen, gaan de oefeningen natuurlijk ook duidelijk beschreven mee naar huis!

De middagen zijn van 13.30 uur tot 16.00 uur. Omdat de middagen bedoeld zijn voor het versterken van de eigen kracht van het kind (boost voor het zelfvertrouwen, inzicht in eigen kunnen) worden de groepen niet te groot gemaakt. Een activiteit zit echt vol met 8 deelnemers. Zo krijgen alle deelnemers de aandacht die ze verdienen.

Er is gekozen voor een gemixte groep van ongeveer 6 tot 10 jaar. Echter een vroegwijze 5-jarige en een lekker speelse 11-jarige kunnen ook prima meedoen. U als ouder kunt dat het beste inschatten! Deelname kost € 15,-. Dit is inclusief de oefeningen voor thuis en wat lekkers tijdens de pauze.

Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen via mail o.v.v. Ontdekmiddag: info@cpontdek.nl. U kunt natuurlijk ook bellen (of whatsappen): 0648404715.

WhatsApp chat