Kindercoaching

Coaching is iemand helpen weer in zijn eigen kracht en kunnen te leren staan. In dit geval alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Ouders zijn trouwens ook welkom hoor!
Als het langer duurt en je niet in staat lijkt deze andere zijnstoestand te veranderen kun je een beroep doen op Coachpraktijk Ontdek. We helpen je weer in je eigen kracht te staan. Want, sta je in je eigen kracht? Dan lukt het je ook veel beter om je eigen problemen aan te pakken en je eigen geluk te vinden en vast te houden! Dat geldt voor onze kinderen, maar zeker ook hun ouders.

Soms zijn er situaties waar je zelf niet helemaal uitkomt. Soms zie je als ouders dat je kind ergens mee zit, maar je kunt net je vinger er niet op leggen. Of je krijgt er net geen grip op. Kortom de balans wankelt en slaat door naar de verkeerde kant. Als je kind niet lekker in zijn vel zit, zie je dat vaak het eerst aan het gedrag. Drukker, bozer of juist stiller en sneller verdrietig. Misschien ook wel klagen over buik- of hoofdpijn? Signalen dat je kind extra steun nodig heeft.
Samen starten we een coachtraject, waarbij het kind alle ruimte krijgt om aan te geven wat het probleem is, wat het nodig heeft en waar de oplossing dus in gevonden kan worden! Kindercoaching bij Ontdek richt zich op alle ontwikkelingsgebieden van het kind: lichamelijk, emotioneel, psychisch en spiritueel. En heel duidelijk: tijdens een coachtraject staat het kind volkomen centraal!


WhatsApp chat