Spellenmiddag

De eerstvolgende Spellenmiddag is op woensdag 22 februari van 14.00 – 16.30 uur!

In mijn praktijk staan een heleboel spellen. Velen worden tijdens sessie gebruikt, maar staan dan dus ook best vaak ongebruikt in de kast. Zonde! Ik ben dol op spellen spelen. Een avondje ouderwets ‘offline boardgamen’ en ik ben blij. Daar komt dan nog bij dat het zo ontzettend veel voordelen heeft!

Wat te denken van:

Gezelligheid, stress verlagend, geduld leren hebben, sociale vaardigheden ontwikkelen, omgaan met verlies of sportief leren winnen, vooruit leren denken, beter rekenen en schrijven, meer ruimtelijk inzicht, samenwerken….

En de lijst is zo zeker niet volledig. De middagen zijn vooral bedoeld om op een gezellige manier met leeftijdsgenootjes kennis te maken én natuurlijk allerlei spellen te ontdekken.

Deelname aan de Spellenmiddag kost € 7,50. Een hapje en drankje zijn inbegrepen! Voor de middag geldt een minimum aantal deelnemers van 4 en een maximum van 15. De leeftijd is van 6 tot 10 jaar.

Heb je nog vragen of wil je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar info@cpontdek.nl of bel naar 0648404715. Houdt ook facebook of instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Wil je misschien als gezin eens komen spelen? Misschien om te oefenen hoe je omgaat met verlies, of te fanatiek spelen? Misschien om eens wat spellen te verkennen voor jullie gezin? Ook dat kan! Stuur ook daarvoor een berichtje naar info@cpontdek.nl.

WhatsApp chat