Inloopavond opvoeden en hoogbegaafdheid

Zet in de agenda: woensdagavond 4 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

Sparren, herkennen en vragen stellen

Dat is waar deze inloopavond om gaat draaien. Het is voor jou als ouder waarschijnlijk soms best pittig dat opvoeden! Zo staan meer- en hoogbegaafde kanjers bekend om hun krachtige discussies, sterke wil, rechtvaardigheidsgevoel en intense emoties. Zoiets ‘eenvoudigs’ als tandenpoetsen kan ontaarden in een enorm drama of wat voor iemand een klein verdriet lijkt, kan voor jouw kind letterlijk intens pijn doen.

Opvoeden doe je niet alleen. Ook je omgeving heeft invloed. Positief of negatief. Helaas bestaan er nog steeds vooroordelen over meer- en hoogbegaafdheid. Denk maar aan ‘fijn hoor als ze zo makkelijk leren’ of ‘hij zal wel van schaken houden’. Ook de moeite die je kind kan hebben met de aansluiting bij klasgenootjes kan tot zorgen leiden. En…en…en…er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen.

Tijdens deze avond ben je, gratis, welkom met jouw vragen rondom het thema opvoeden en hoogbegaafdheid. Ik sta klaar om vragen te beantwoorden en te sparren. Als ervaren kindercoach én als ervaringsdeskundige (moeder van 3 hb’ers) kan ik me zeker inleven. De avond is vrij toegankelijk, maar voor de organisatie is het fijn als ik kan inschatten hoeveel mensen er komen. Een aanmelding wordt dan ook gewaardeerd!

Dat kan makkelijk via info@cpontdek.nl o.v.v. inloopavond hb.

WhatsApp chat