Ontdek de brugwup in jezelf

Pagina nog onder constructie!

Ben je nieuwsgierig naar jouw talenten? Of welke executieve functies jouw goed kunnen gaan helpen? Exe…wat? Dat zijn vaardigheden zoals plannen, organiseren maar ook hoe goed je je emoties onder controle hebt, hoe flexibel je bent en of je zelf al goed kunt onderzoeken hoe je een taak hebt gedaan. Vind je het wel eens lastig om positief te denken? Of om oplossingsgericht te denken? Denk je “oh dit is echt te moeilijk, ik ga dit nooit kunnen?” Dan is het traject “Ontdek de brugwup in jezelf” misschien wel interessant!

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we aan de slag met het verkennen van je talenten, het oefenen met helpende gedachten en positieve psychologie via de growth mindset en besteden we aandacht aan handige leervaardigheden. Dit kan in een klein groepje of individueel.

De groepssessies zullen plaatsvinden op 3 zaterdagmiddagen: 10-7, 17-7 en 24-7. De kosten zijn € 50,- inclusief gebruikte materialen/handouts.

Als je jezelf beter kent, sta je sterker in je schoenen. Lekker ontspannen de zomervakantie in en goed voorbereid en met een positief gevoel op naar het middelbaar! Aanmelden kan eenvoudig via info@cpontdek.nl o.v.v. ontdek brugwup. Vermeld bij de mail je naam, of je in groep 7 of 8 zit en je leeftijd.

WhatsApp chat